Pui mediteranean cu sos pesto si parmezan

Ingrediente : 


– piept de pui, dezosat si fara piele 480 g
– ulei de masline 30 ml
– rosii cherry 150 g
– sos pesto verde 2 lingurite cu varf (cca 35 g)
– smantana pentru gatit (15% grasime) 150 ml
– parmezan ras 70 g
– sare, piper



Mod de preparare : 


 Intr-o tigaie de teflon mai mare, puneti uleiul de masline la incins. 
Asezonati bucatile de piept de pui cu sare si piper si puneti-le in tigaie. 
Intorceti-le de mai multe ori si rumeniti-le usor. Adaugati smantana si sosul Pesto.

 
Presarati parmezanul si amestecati usor. Adaugati rosiile cherry (intregi sau, daca sunt mai mari, taiate in jumatate). 
Mai lasati doar doua-trei minute, pentru ca rosiile sa nu se inmoaie foarte tare.

Se servește cald, eventual cu garnitură de piure de cartofi sau orez fiert ..

Comentarii