Ingrediente :
Se servește cald, eventual cu garnitură de piure de cartofi sau orez fiert ..
– piept de pui, dezosat si fara piele 480 g
– ulei de masline 30 ml
– rosii cherry 150 g
– sos pesto verde 2 lingurite cu varf (cca 35 g)
– smantana pentru gatit (15% grasime) 150 ml
– parmezan ras 70 g
– sare, piper
Mod de preparare :
– ulei de masline 30 ml
– rosii cherry 150 g
– sos pesto verde 2 lingurite cu varf (cca 35 g)
– smantana pentru gatit (15% grasime) 150 ml
– parmezan ras 70 g
– sare, piper
Mod de preparare :
Intr-o tigaie de teflon mai mare, puneti uleiul de masline la incins.
Asezonati bucatile de piept de pui cu sare si piper si puneti-le in tigaie.
Intorceti-le de mai multe ori si rumeniti-le usor. Adaugati smantana si sosul Pesto.
Presarati parmezanul si amestecati usor. Adaugati rosiile cherry (intregi sau, daca sunt mai mari, taiate in jumatate).
Presarati parmezanul si amestecati usor. Adaugati rosiile cherry (intregi sau, daca sunt mai mari, taiate in jumatate).
Mai lasati doar doua-trei minute, pentru ca rosiile sa nu se inmoaie foarte tare.
Se servește cald, eventual cu garnitură de piure de cartofi sau orez fiert ..
Comentarii
Trimiteți un comentariu