Ingrediente :
- 4 fileuri somon a cate 100 g fiecare
- 3 avocado
- 1 castravete
- 400 g frunze de salata, amestec
Pentru dressing :
- 4 linguri menta tocata
- coaja rasa de la 1 limeta si suc stors
- 2 lingurite miere
- 3 linguri ulei masline
Mod de preparare :
1. Asezonati somonul cu sare si piper apoi ungeti-l cu ulei.
2. Curatati avocado si taiati-l in felii.
3. Curatati si feliati castravetele.
4. Distribuiti salata in 4 farfurii si adaugati deasupra avocado si castravete.
5. Combinati ingredientele pentru dressing si stropiti salata.
6. Incalziti o tigaie antiaderenta, adaugati cateva picaturi de ulei si prajiti somonul 3-4 minute pe fiecare parte.
7. Plasati somonul peste salata, completati cu sare si piper dupa gust si serviti.
Comentarii
Trimiteți un comentariu