Ingrediente :
- 4 bucati snitel de porc
- 3 linguri mustar
- 4 linguri ulei- sare
- piper
- 1 mar
- 500g ciuperci
- 200ml lapte
- 200ml supa de legume
- agent de ingrosare
- 1 legatura ceapa verde
Mod de preparare :
1. Bucatile de snitel se taie fasii . Se amesteca mustarul, 2 linguri de ulei, sarea si piperul si se toarne pe fasiile de carne ..
2. Se curata ceapa si se taie cubulate, marul se taie in sferturi, se scot samburii si se taie felii, ciupercile se curata bine si se taie felii ..
3. Restul uleiului se incinge, se prajeste carnea si se scoate din tigaie . Se toarna cubuletele de ceapa in tigaie si se calesc pana devin transparente . Se adauga ciupercile si se calesc aproximativ 5 minute ..
4. Se adauga feliile de mar si carnea in tigaie, se toarna laptele si supa, se dau in clocot, se condimenteaza cu sare si piper si se ingroasa cu agentul de ingrosare ..
5. Se curata ceapa vede si se taie rondele, se presara peste escalop, si se orneaza cu patrunjel ..
- 4 bucati snitel de porc
- 3 linguri mustar
- 4 linguri ulei- sare
- piper
- 1 mar
- 500g ciuperci
- 200ml lapte
- 200ml supa de legume
- agent de ingrosare
- 1 legatura ceapa verde
Mod de preparare :
1. Bucatile de snitel se taie fasii . Se amesteca mustarul, 2 linguri de ulei, sarea si piperul si se toarne pe fasiile de carne ..
2. Se curata ceapa si se taie cubulate, marul se taie in sferturi, se scot samburii si se taie felii, ciupercile se curata bine si se taie felii ..
3. Restul uleiului se incinge, se prajeste carnea si se scoate din tigaie . Se toarna cubuletele de ceapa in tigaie si se calesc pana devin transparente . Se adauga ciupercile si se calesc aproximativ 5 minute ..
4. Se adauga feliile de mar si carnea in tigaie, se toarna laptele si supa, se dau in clocot, se condimenteaza cu sare si piper si se ingroasa cu agentul de ingrosare ..
5. Se curata ceapa vede si se taie rondele, se presara peste escalop, si se orneaza cu patrunjel ..
Comentarii
Trimiteți un comentariu