Ingrediente :
- 300ml vin roșu
- 200ml apă minerală
- 1 mușchi de vițel
- 6 cartofi
- 4 roșii
- busuioc uscat
- rozmarin
- ulei de măsline
- sare
- piper
Mod de preparare :
1. Se presară mușchiul cu sare, piper, busuioc și rozmarin . Se pune într-o tavă stropită cu ulei .
2.Se adaugă roșiile decojite . Se toarnă vinul si apa minerală .
3. Se acoperă cu o folie de staniol si se coace 60 de minute la foc moderat .
4. Se îndepărtează folia, se adaugă cartofii curățati și se mai bagă la cuptor încă 60 de minute .
5. Se scoate din cuptor si se presară crengute de rozmarin ..
- 300ml vin roșu
- 200ml apă minerală
- 1 mușchi de vițel
- 6 cartofi
- 4 roșii
- busuioc uscat
- rozmarin
- ulei de măsline
- sare
- piper
Mod de preparare :
1. Se presară mușchiul cu sare, piper, busuioc și rozmarin . Se pune într-o tavă stropită cu ulei .
2.Se adaugă roșiile decojite . Se toarnă vinul si apa minerală .
3. Se acoperă cu o folie de staniol si se coace 60 de minute la foc moderat .
4. Se îndepărtează folia, se adaugă cartofii curățati și se mai bagă la cuptor încă 60 de minute .
5. Se scoate din cuptor si se presară crengute de rozmarin ..
Comentarii
Trimiteți un comentariu