Pui cu bere si curry

Ingrediente :

- 4 pulpe de pui
- 1 cartof
- 1 sticla de bere
- 1 baton de scortisoara
- 1 cuisor
- 1/2 lingurita curry
- sare
- piper 
- ulei de masline


Mod de preparare :

1. Cureti pulpele, apoi le tai in jumatati, le asezi intr-un castron . Le ungi cu ulei si presari praf de curry, sare si piper  dupa gust . Le asezi inr-o tava, le stropesti cu bere si torni o cana cu apa .. Pui scortisoara rupta bucati si cuisorul .. 

2. Decojesti cartofuii, ii speli si ii tai cubulete .. Ii asezi in tava in jurul bucatilor de carne . Acoperi tava cu folie de aluminiu, o intepi in cateva locuri, cu un varf de cutit si introduci tava in cuptorul incins, pentru 20-30 de min .. 

3. Indepartezi cu grija folia si mai lasi 10 minute in cuptor, ca sa se rumeneasca .. Daca e nevoie mai adaugi putina apa .. 

Comentarii