Ingrdiente :
- 2 bucati file de somon
- 1 dovlecel
- 2 ardei grasi
- 2 morcovi
- 1 lamaie
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare :
1. Se presară somonul cu sare și piper și se unge cu ulei. Se frige pe grătar, câte 10 minute pe fiecare parte .
2. Se curăță și se spală toate legumele. Se taie bastonașe. Se încinge untul și se sotează toate legumele. Se presară cu sare și piper și se stropesc cu suc de lămâie.
3. Se montează un pat de legume pe două farfurii și se adaugă file de somon.
2. Se curăță și se spală toate legumele. Se taie bastonașe. Se încinge untul și se sotează toate legumele. Se presară cu sare și piper și se stropesc cu suc de lămâie.
3. Se montează un pat de legume pe două farfurii și se adaugă file de somon.
Comentarii
Trimiteți un comentariu