Ingrediente :
- 200g zahar
- 4 portocale
- 4 albusuri
- 1 lamaie
- dulceata de portocale
Mod de preparare :
1. Se bat albușurile spumă. Se adaugă zahărul, sucul de lămâie și sucul de la o portocală. Se bat în continuare până se întăresc din nou.
2. Se pune albușul bătut în 4 vase termorezistente, unse cu unt. În fiecare vas se pun felii de portocală.
3. Se coc 20 minute la foc mic. Se scot din cuptor și se ornează cu dulceață și coajă de portocală.
- 200g zahar
- 4 portocale
- 4 albusuri
- 1 lamaie
- dulceata de portocale
Mod de preparare :
1. Se bat albușurile spumă. Se adaugă zahărul, sucul de lămâie și sucul de la o portocală. Se bat în continuare până se întăresc din nou.
2. Se pune albușul bătut în 4 vase termorezistente, unse cu unt. În fiecare vas se pun felii de portocală.
3. Se coc 20 minute la foc mic. Se scot din cuptor și se ornează cu dulceață și coajă de portocală.
Comentarii
Trimiteți un comentariu