Ingrediente :
Mod de preparare :
- - 12-14 ardei copti
- - o ceapa
- - 3 catei de usturoi
- - o rosie mare
- - 300 ml suc/pasta de rosii
- - 100 ml apa
- - sare
- - piper
- - zahar
- - cimbru
- - o foaie de dafin
Mod de preparare :
Pune uleiul la incins intr-o tigaie.
Pune ceapa taiata juliene si las-o pana prinde culoare.
Adauga usturoiul taiat feliute si caleste un minut.
Pune si rosia , pe care in prealabil ai spalat-o, tocata cubulete. Mai lasa 2-3 minute.
Ia vasul de pe foc, adauga ardeii curatati de cotoare si seminte.
In pasta de rosii pune sare dupa gust, piper, putin zahar.
Toarna peste ardeii copti. Daca e grosuta mai pune 100 ml apa. Daca e ca in imagine nu mai adauga.
Pune si o foaie de dafin. Presara cimbru.
Introdu tigaia in cuptorul preincalzit si lasa la foc mediu pana ce sosul scade si se ingroasa.
Comentarii
Trimiteți un comentariu