Ingrediente :
- 4 ouă
- 150 gr. zahăr
- 120 gr. smântână
- 80 gr. unt moale
- 1 măr
- 250 gr. făină
- 50 gr. fulgi de ovăz fini
- 0.5 pachețel de praf de copt
- 200 gr. brânză proaspătă
- 80 gr. marmeladă de căpșuni
- 50 gr. zahăr pudră
- 40 gr. perle
- 4 ouă
- 150 gr. zahăr
- 120 gr. smântână
- 80 gr. unt moale
- 1 măr
- 250 gr. făină
- 50 gr. fulgi de ovăz fini
- 0.5 pachețel de praf de copt
- 200 gr. brânză proaspătă
- 80 gr. marmeladă de căpșuni
- 50 gr. zahăr pudră
- 40 gr. perle
Mod de preparare :
1. Bateți ouăle împreună cu zahărul până obțineți o spumă consistentă. Adăugați smântâna și untul și mixați până obțineți un aluat neted. Spălați mărul, tăiați-l în patru, îndepărtați miezul cu semințele, răzuiți mărul grosier și încorporați împreună cu făina, fulgii de ovăz și praful de copt în aluat.
2. Întindeți aluatul pe o tavă de brioșe cu forme de hârtie (12 cupe) și lăsați la copt în cuptorul preîncălzit la 180 °C timp de cca 30 de minute. Lăsați brioșele să se răcească pe un grilaj pentru prăjituri.
3. Pentru topping, mixați cu o furculiță brânza proaspătă, marmelada de căpșuni și zahărul pudră până se omogenizează, turnați într-un poș cu vârf stelat și lăsați pentru puțin timp la rece.
Comentarii
Trimiteți un comentariu