Ingrediente :
- 150 ml ulei
- 400 gr linte
- 2 cepe
- sare
- piper
Mod de preparare :
1. Se spală lintea şi se lasă o noapte în apă rece. A doua zi se schimbă apa şi se fierbe lintea până când se înmoaie. Se scurge de apă.
2.Se spală, se toacă și se călesc cepele în ulei încins.
3. Se adaugă lintea fiartă, se presară sare și piper și se lasă pe foc 5-6 minute.
4. Se presară pătrunjel verde, tocat mărunt .
Pofta buna ! 💕
- 150 ml ulei
- 400 gr linte
- 2 cepe
- sare
- piper
Mod de preparare :
1. Se spală lintea şi se lasă o noapte în apă rece. A doua zi se schimbă apa şi se fierbe lintea până când se înmoaie. Se scurge de apă.
2.Se spală, se toacă și se călesc cepele în ulei încins.
3. Se adaugă lintea fiartă, se presară sare și piper și se lasă pe foc 5-6 minute.
4. Se presară pătrunjel verde, tocat mărunt .
Pofta buna ! 💕
Comentarii
Trimiteți un comentariu